Vi inbjuder alla medlemmar och andra intresserade att vara med i 1000-klubben! Men det kostar förstås, det kostar 1000:-.

I museets stora utställningshall finns en havsblå båtformad monter, granne med maskinhallen och nära väggen med Lars Petter Sjöströmmålningarna. För 1000:- får du, din familj eller ditt företag vara med på en namnskylt som tack för att du är med och stödjer museets möjligheter att vårda vår vardagskultur.

Vill du bli medlem i 1000-klubben eller ge bort ett medlemskap t.ex. i samband med en högtidsdag så kan du sätta in 1000:- på Råå museiförenings bankgirokonto 5601-4681. Skriv ”1000-klubben” på inbetalningskortet. Skriv också tydligt ditt namn eller den vars namn du vill ska stå på skylten.

Tusenklubben-liten