Vi startar årets aktiviteter med

Sportlovskul
Onsdagen den 21 februari klockan 11.00 – 15.00 är det sportlovskul på museet.

Söndagen den 18 mars börjar söndagsaktiviteterna

Film
Söndagen den 18 mars klockan 15.00 visar vi en film om den evige entreprenören Hans Rausing.

Hans Rausing inviger museets båthall

Årsmöte
Onsdagen den 21 mars klockan 19.00 har Råå museiförening sitt årsmöte i Raus församlingsgård, Kielergatan 25, Råå.
Efter årsmötesförhandlingar och information kåserar William Persson över temat Helsingborg då & nu, en bildvisning genom staden.

Kåseri
Söndagen den 25 mars klockan 15.00 kåserar Bengt Magnusson över temat 69 år med havet som intresse – sjöscout, yrkessjöman och nöjesseglare.

Bengt Magnusson

Kåseri
Söndagen den 8 april klockan 15.00 kåserar Mona Green över temat Vad hände på Malen?Om badliv, grishållning och annat längs stranden på det gamla Råå.

Mona Green

Film
Söndagen den 15 april klockan 15.00 visas film med Lars ”Lasse Rögare” Svensson.

Lars ”Lasse Rögare” Svensson

Kåseri
Söndagen den 22 april klockan 14.00 (OBS! Tiden) berättar Ragnar Thornberg om Fiskekvassen WASAs öde och framtid.

Information
Söndagen den 29 april klockan 15.00 informerar Lions Club Råå om sin verksamhet.

Fler aktiviteter

Invigning

Tisdagen den 1 maj invigs Årets utställning.

Modellbåtar

Lördagen den 16 juni gör Malmö Modell Båt Klubb sitt årliga besök på museet med uppvisning i hamnen.

Segling
Onsdagen den 11 juli blir det familjesegling med skonaren Nina.

Fiskelägets dag
Lördagen den 14 juli anordnar Råå Fiskareförening Fiskelägets dag i gamla hamnen på Råå. Museet deltar med olika aktiviteter.