Lördagen den 31 juli kl. 15.00 har du möjlighet att följa med på vandring från Råå museum, längs gamla Råås kullerstensgator och runt hamnen.
På vandringen berättar vi om hur Råå läge växte och blev Sveriges största fiskeläge runt förra sekelskiftet. Det blir berättelser ur Råås historia, som kom att påverka människorna, husen och verksamheterna.
Vandringen tar ca 1 timma

I lite mindre fotspår
gör vi en vandring som riktar sig till barn och ungdomar (7–15 år) söndagen den 1 augusti kl. 15.00.
Det blir spännande och roliga berättelser om hur man levde på fiskeläget förr. Om stora och små, mer eller mindre dramatiska händelser. Du får prata och ställa frågor till guiden under vandringen, som tar ungefär 40 minuter.

Avgift
Avgiften för vuxna är 75 kr/person och inkluderar entré till museet. För barn är både vandringen och entré till museet gratis.

Vi kan vara max 20 deltagare i varje vandring

Anmäl dig