Program i sommar

18 juni
Besök av Malmö Modell Båt Klubb och Vallensbaek Modelskibs Klubb som visar sina modeller både på kajen och i hamnen. Samma dag blir det också Sommarmarknad.

6 juli
Allsång på stranden med The Shakemakers som är ett återuppståndet band från Helsingborg. Repertoaren är en blandning av låtar från 50/60-talet med främst Instrumental- Rock’n’Roll- och Rockabillylåtar, men också den tidens ballader.

13 juli
Guidade vandringar.
Klockan 13.30 guidar Elsa Lena Ryding en rundvandring inne på museet och klockan 15.00 guidar Mona Green en vandring utomhus i ”Knussa-Botillas” fotspår. Båda vandringarna tar cirka 60 minuter. Kostnad: 100 kronor per vandring (entréavgift till museet ingår). Begränsat antal deltagare.

20 juli
Allsång på stranden med Olseröds Badorkester. Vi säger välkomna tillbaka och minns förra sommarens härliga musikstund.

31 juli
Guidade vandringar.

20 augusti
RÅÅkul

En dag med aktiviteter för både både barn och vuxna.